fbpx

The sky is NOT the limit!

Scout Robotics hjælper dig med foto og inspektion fra luften

Drone facts

  • Hvis man bruger en drone til en taginspektion i stedet for en elektrisk kran, vil den samlede energibesparelse typisk være på over 1000%
  • Ifølge den nuværende lovgivning må dronen ikke flyve højere end 120 m i by og 100 m på landet.
  • Droner sender live billeder tilbage til dronepiloten under flyvning via wifi
  • Udover luftfoto kan droner også bruges til inspektioner af tag, tagrender samt skorstene
  • Flight mode FPV, first person view, bruges ifm. dronerace, hvor dronepiloten på konkurrenceplan dyster om at flyve hurtigst muligt igennem en bane. Til konkurrencer bruges en speciel drone, der kan flyve op til 120 km/t. Dronepiloten styrer dronen vha. VR briller, som modtager video fra et kamera i fronten af dronen.
  • Typisk flyver droner på batterier af typen Lipo. Dette batteri udmærker sig ved at have en høj energitæthed ift. vægt og rumfang og kan levere en høj energimængde på kort tid. Droners flyvetid varierer typisk fra 5 til 40 minutter.
  • Dronen bruger GPS, kompas, 3D accelerometer, barometer og ultralyd til at sikre stabilitet under flyvning. Disse kan dog fejle, og det er derfor vigtigt at dronepiloten kan slå disse systemer fra og selv overtage flyvningen.
  • Jævnfør den danske drone lovgivning skal en dronepilot altid have øjenkontakt med sin drone under en flyvning, dette kaldes VLOS. 

 

For yderligere informationer om henholdsvis droner, piloter eller lovgivning kan der henvises til øverst på Scout Robotics hjemmeside under menuen Droner. Her er der en række undermenuer, som beskriver forskellige droneområder.

Derudover er man altid velkommen til at kontakte Scout Robotics på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via vores telefon på 30200127. Vi vil forsøge at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, men vi kan i perioder have travlt hvilket kan resultere i forlænget svartid, vi håber på jeres forståelse herfor.

Ligeledes gælder det, at drone lovgivningen løbende kan ændre sig, men vi vil forsøge at bestræbe os på altid at have vores information på hjemmesiden opdateret.

Udskriv

 Certificeret dronepilot 

 Din garanti for en sikker og lovlig flyvning 

Certificeret dronepilot

Godkendt af Trafikstyrelsen i kategori 1A, 1B og 2.

Hurtig levering

Typisk vil billede og analyse blive leveret inden for 24-48 timer efter endt flyvning.
Flyvning er dog afhængig af vejret, vind over 10 m/s eller regnvejr umuliggør flyvning.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til 77 30 11 20 eller send en mail til pvl@scoutrobotics.dk for et uforpligtende tilbud.